WHO is the BIRD in charge ? SINNE EEG

Posted Nov 27th 2016

New Year Surprise Concert
i KoncertKirken fredag den 30.december kl 20

Dørges New Jungle Orchestra proudly presents – dette års gæste stjerne ? SINNE EEG

Vær med til at fejre nytåret med et skarptslebent jungle orchestra i et specielt program, som tager udgangspunkt i Sinnes musikalske univers fusioneret med junglens - samt musik fra det meget roste nye album UBI ZAA samt nye og gamle NJO hits.

”… de er et unikt kollektiv i dansk og international musik trods 35 år på bagen.
Stilen og udtrykket er fortsat et sammenrend af danske koraler, eksplosioner i hornsektion og rytmegruppe fra dybt swing til kollektiv free jazz, impressionistisk klaver- og keyboardspil, virrende afroblå guitar og en dadaistisk leg med sprog, titler og virkemidler.”
Skriver Politikens anmelder Chr. Munch-Hansen

Pierre Dørges New Jungle Orchestra er stadigvæk et af de mest sprudlende bands på den danske jazzscene. Og det selv om de har eksisteret siden 1980.

De har ført jazztraditionen videre gennem et ellingtonsk jungle univers med alskens musik i bakspejlet. Deres fængende musikalske show bevæger sig i en sikker balance mellem humor og dyb alvor. Deres originalitet har gjort dem til det mest anerkendte og turnerende etno-jazzband ude i den store verden, hvor de har repræsenteret Danmark i Afrika, Australien, Asien, Nord- og Sydamerika og i Europa.


"Whimsical, unpredictable, mindexpanding...great fun" 
Chip Deffaa, New York Post


"There may not be a more infectious force in jazz than guitarist Dorge and his freewheeling 10-member Danish ensemble." 
Lloyd Sachs, Chicago Sun-Times


De har spillet for den japanske kejser Akihito i Tokyo, for præsident Mandela i Sydafrika, med pygmæer i Vejle, med Hugo i Carnegie Hall, med vietnamesere i operaen i Hanoi, i swimming poolen i Kurandas tropisk regnskov og for karavaner i den røde saudiske ørken.
Line-up:
Surprise Gueststar *******
Pierre Dørge dirigent & guitar Gunnar Halle trompet
Jakob Mygind saxofoner Anders Banke basklarinet & saxofoner
Kenneth Agerholm trombone Irene Becker piano & synthesizer
Thommy Andersson kontrabas Martin Andersen slagtøj